Oikeasti hyvä verkkokauppa.

Suunniteltu asiakkaitasi varten.

Verkkokauppa on väsymätön myyntikone.

Tehdään siitä yhdessä jotakin ainutlaatuista.

Verkkosivuilla sinulla on täysi valta omaan brändiisi, yrityksen viestintään ja asiakassuhteiden ylläpitoon. Hyödynnämme asiakasprofiilia ja analytiikkatietoja rakentaessamme teille markkinointikanavaa, johon yrityksenne voi luottaa luomaan jatkuvasti lisää myyntiä.

Keskitymme asiakaskokemukseen

Luodessamme uutta verkkokauppaa, keskitymme siihen mikä on olennaista: Erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Tutustumme kilpailijoihin, alan yleisiin käytäntöihin, sekä analytiikkaan. Tämä auttaa meitä ymmärtämään paremmin, kuinka vierailijoista saadaan asiakkaita, ja kuinka asiakkaat saadaan palaamaan takaisin yhä uudelleen.

Optimoitu hakukoneita varten

Suurin osa yrityksistä veloittaa lisätunteja sivustosi hakukoneoptimoinnista. Meidän mielestä sivuston tulee olla lähtökohtaisesti löydettävissä hakutuloksista. Tehokkaan tutkimusprosessimme ansiosta sisällytämme sivustonsisäisen sekä teknisen optimoinnin osana palveluamme. Saat siis lähtökohtaisesti hakutuloksia varten optimoidut sivut.

Järjestelmällinen projektinhallinta ja julkaisuprosessi

Seuraamme tarkkaan jokaista työvaihetta ja pitäydymme aikataulussa. Kommunikoimme säännöllisesti kanssanne ja varmistamme sen, että mitään tietoja ei puutu. Näin saamme verkkosivunne rakennettua ja julkaistua aikataulussa.