Suoritamme ainoastaan korkeatasoista hakukoneoptimointia. Tämä tarkoittaa, että olemme asiantuntijoita SEO strategiassa, avainsanatutkimuksessa, sivuston sisäisessä ja ulkoisessa optimoinnissa, sekä sisältömarkkinoinnissa.

Optimointikampanjasi keskittyy täysin asiakkaiden hankintaan. Se on asia, joka maksaa hakukoneoptimoinnin takaisin. Moninkertaisena. Jos olet koskaan miettinyt, että oletko saanut rahasi arvoista palvelua, me voimme auttaa.

Oikein tehtyä hakukoneoptimointia

Saat kokonaisen kampanjan, et vain pieniä osia siitä

Olipa SEO -kampanjasi sitten paikallinen tai maanlaajuinen, parhaiden tulosten saaminen vaatii useita eri toimenpiteitä. Me hallitsemme kaikki osa-alueet, eikä vain yhtä tai kahta niistä. Tämä tekee meistä täyden palvelun markkinointitoimiston.

Läpinäkyvyys vertaansa vailla

Uskomme, että paras SEO-asiakas on asiakas, joka tietää missä mennään. Säännölliset raportit ja kommunikointimme on selkeää ja täsmällistä, joten tiedät minkälaista työtä teemme ja mitä toivomme saavuttavamme. Toiveesi, palautteesi ja kysymyksesi ovat tervetulleita koska tahansa.

Varmistettuja liidejä, ei sekalaista dataa

Suurin eromme muihin hakukoneoptimointia tarjoaviin firmoihin on se, että raporttimme ovat selkeitä. Sen sijaan, että raportoimme ”konversoita”, liidejä, spämmiä, vahinkoklikkauksia, ja muita ei-liidejä, tunnistamme oikean myynnin. Tämä auttaa sinua näkemään selkeämmin, kun potentiaalinen asiakas on oikeasti osto-aikeissa.

Miksi tarvitset hakukoneoptimointia juuri Amenumilta

Hakukoneoptimointi on aina ollut nopeasti muuttuva ala, mutta ei koskaan niin nopeasti, kuin nyt. Kun yritykset yrittävät itse hallita paikallisia tai maanlaajuisia SEO-kampanjoitaan, on vaarana, että he käyttävät vanhentuneita tekniikoita, jotka aiheuttavat ainoastaan hallaa sijoituksille hakutuloksissa. Tämä johtaa siihen, että rahaa menee hukkaan.

Koska Amenumin ydinosaaminen on digitaalisessa markkinoinnissa, ajantasalla oleminen on yksi tärkeimmistä prioriteeteistämme. Käytämme aikaa myös vapaaseen pohdintaan, kokeiluun ja myös uusien suuntausten viitoittamiseen.

Pysyäksemme kilpailijoiden edellä SEO-maailman rajussa kilpailussa, tarvitset kampanjan, joka on astetta kilpailijoita fiksumpi, mutta ei välttämättä kalliimpi. Ohessa muutama tärkeä SEO-kehityssuunta, joilla autamme sinua hyödyntämään, jotta sivustosi nousee paikallisessa ja maanlaajuisessa hakukonenäkyvyydessä.

1. Paikallinen hakukoneoptimointi

Jos yrityksesi sijaitsee esimerkiksi Helsingissä, korkea näkyvyys valituilla hakusanoilla antaa sinun vaikuttaa noin miljoonan ihmisen markkina-alueeseen. Palvelitpa sitten mitä markkina-aluetta tahansa, monet uudet paikallisoptimointitekniikat ja hienosäädöt antavat sinulle etumatkaa kilpailijoihin. Näihin kuuluu: