Kotisivuille asennettava ajanvarausjärjestelmä helpottaa yrittäjän arkea ja auttaa ajanvarausten hallinnassa. WordPress-ajanvarauskalenteri antaa sinulle mahdollisuuden hyväksyä asiakkaiden ajanvarauksia ja hallitsemaan paremmin sekä puhelin-, että tapaamisaikoja.

Ajanvarausjärjestelmän hyödyt

Ajanvarausjärjestelmään liittyy useita etuja, esimerkiksi nämä:

  1. Saat enemmän varauksia
  2. Säästät omaa aikaasi
  3. Tehostat yrityksesi toimintaa
  4. Saat tietoa yritystoiminnan kehittämistä varten

Saat enemmän varauksia

Yksi ajanvarausjärjestelmän suurimmista hyödyistä on se, että se on aina käytettävissä. Voit vastaanottaa varauksia ympäri vuorokauden. Asiakkaidesi ei siis tarvitse enää odottaa seuraavaan päivään asti tehdäkseen varausta tai kääntyä kilpailevan yrityksen puoleen saadakseen haluamansa. Ajanvarauskalenteri antaa mahdollisuuden tehdä varauksen silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii. Ja sinä saat uusia varauksia jopa nukkuessasi.

Säästät omaa aikaasi

Ajanvarausjärjestelmä auttaa sinua tekemään enemmän, vähemmällä. Kun yritykselläsi on käytössään ajanvarausjärjestelmä, sinun ei tarvitse muistuttaa asiakkaitasi soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviestejä. Se kaikki tapahtuu automaattisesti taustalla, joten sinä ja henkilökuntasi voitte keskittyä siihen, mikä on olennaista: asiakkaiden palvelemiseen.

Tehostat yrityksesi toimintaa

Nykyaikana asiakkaat odottavat enemmän, ja ajanvarauskalenteri auttaa sinua tarjoamaan sitä. Vähennät odotusaikoja ja nopeutat asioiden käsittelyä. Voit muuttaa aikoja, jolloin olet tavoitettavissa vain muutamalla klikkauksella. Eikä sinun enää tarvitse koskaan sanoa asiakkaallesi ”pieni hetki”, kun hän odottaa sinun pääsevän pois puhelimesta.

Saat tietoa yritystoiminnan kehittämistä varten

Ajanvarausjärjestelmä seuraa jokaista varausta ja siihen liittyviä tietoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää raportteja selvittämään mikä tuottaa yrityksellesi eniten tulosta. Saat tietää, minkälainen tyypillinen asiakkaasi on ja kuinka rahasi liikkuvat läpi prosessin. Se antaa siis kaikki tarvittavat työkalut ja tiedot, joita tarvitset yritystoiminnan kasvattamiseksi.

Kiinnostaako ajanvarausjärjestelmä WordPress kotisivuillesi?

Kun harkitset ajanvarausjärjestelmän hankkimista, sinun kannattaa aina miettiä investoinnin – niin ajallisen, kuin rahallisenkin – potentiaaliset hyödyt yrityksellesi. Ajanvarausjärjestelmän käyttöönotossa on aina oma oppimiskynnyksensä. Hyvä kumppani tarjoaa sinulle kaiken sen tuen, jonka tarvitset järjestelmän käyttöönottoa varten.

Me toteutamme WordPress-ajanvarauskalenterin tehostamaan liiketoimintaasi ja tekemään asiakkaidesi ajanvarausprosessista helppoa ja nopeaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!